Kontakt

Vi som arrangerar är tre vänner bosatta i Umeå, Västerbottens län. Vi har arrangerat lajv tillsammans i sex år. Lajven har varit alltifrån mordmysterium med trerätters, till stora lajv utomhus uppemot hundra deltagare.Tinah Ekwall

Tinah är en 28-årig socionom som numera arbetar inom kultursektorn. Hon var den som började arrangera lajv i kompisgänget och fick blodad tand, och drog med sig de andra. Hon tycker extra mycket om svåra intriger, mystik, skräck och fantasylajv. Förutom att vara aktuell i Skuggsagorkampanjen är hon också ordförande i föreningen Krigshjärta. På fritiden ägnar hon sig åt bordsrollspel, lajv, vandring och paddling, teater och socialt arbete.

Mats Pettersson

Mats' stora intressen är lajv och att bygga/sy saker/kläder till lajv och event. Hans erfarenhet med att arrangera lajv kom från när han började i Skuggsagors Sverokförening. Han var med i arrgruppen de tre sista gångerna i lajvet Utpost 103:AC.

På fritiden ägnar han sig gärna åt studentspex och filmskapande, skate- long- och snowboard, dialekter, humor och tevespel.


Tobias Ekwall

På dagarna är Tobias en seriös person som jobbar hårt som lärare i historia och religion. På fritiden däremot  så sysslar han, inte helt oväntat med lajv, men även rollspel (coriolis, eon och Mutant UA är några favoriter) friluftsliv i olika former, teater och brädspel. Han engagerar sig gärna i volontärarbete och jämlikhetsfrågor. Några oväntade sidor hos Tobias är en oanad talang för kortspelet hets och en förtjusning i löjliga historiska lekar.Mail

Har du funderingar, frågor, tips eller något annat? Kontakta arrangörerna via mail på skuggsagor@gmail.com. OBS! Mailen kollas ungefär en gång i veckan. Vi i arr-gruppen har utöver arrangerandet av lajv vardagliga förpliktelser som alla vanliga dödliga och därför kan mailsvar dröja.


Facebookgrupp

hittar du här.