Kontakt

Vi som arrangerar är tre vänner bosatta i Umeå, Västerbottens län. Vi har arrangerat lajv tillsammans i sex år. Lajven har varit alltifrån mordmysterium med trerätters, till stora lajv utomhus uppemot hundra deltagare.
Tinah

Tinah driver ett eget eventföretag och har tillsammans med Tobias publicerat rollspelsserien Utan frid. Hon var den som började arrangera lajv i kompisgänget och fick blodad tand, och drog med sig de andra. Hon tycker extra mycket om svåra intriger, mystik, skräck och fantasylajv. Förutom att vara aktuell i Skuggsagorkampanjen är hon också ordförande i föreningen Krigshjärta. På fritiden ägnar hon sig åt bordsrollspel, lajv, vandring och paddling, teater och socialt arbete.


Mats 

Mats är utbildad attributmakare och älskar att bygga/sy/skapa saker för lajv och andra event. Har du någon fundering på något att bygga så bollar han gärna idéer. Hans erfarenhet med att arrangera lajv kom från när han började i Skuggsagors förening. Han var med i arrgruppen de tre sista gångerna i lajvet Utpost 103:AC.

På fritiden ägnar han sig gärna åt att bygga/skapa monster, kläder och andra ting  Andra intressen är rollspel, tv-spel, brädspel, dialekter och kreativa idéer. Tobias 

På dagarna är Tobias en seriös person som jobbar hårt som lärare i historia och religion. På fritiden däremot  så sysslar han, inte helt oväntat med lajv, men även rollspel (Coriolis, Eon och Mutant UA är några favoriter), friluftsliv i olika former, teater och brädspel. Han engagerar sig gärna i volontärarbete och jämlikhetsfrågor. Några oväntade sidor hos Tobias är en oanad talang för kortspelet hets och en förtjusning i löjliga historiska lekar.

Mail

Har du funderingar, frågor, tips eller något annat? Kontakta arrangörerna via mail på skuggsagor@gmail.com. OBS! Mailen kollas ungefär en gång i veckan. Vi i arr-gruppen har utöver arrangerandet av lajv vardagliga förpliktelser som alla vanliga dödliga och därför kan mailsvar dröja.


Facebookgrupp

hittar du här.